Infrastrukturë Rrugore

Rruge autostrada, ura eshte nje tjeter specialitet I joni.Fakti qe ne qe ne fillimet e kompanise tone kemi punuar ne kete fushe na ka bere qe te zhvillohemi profesionalisht dhe te arrijme gjithmone e me shume persosmerine pas perfundimit te cdo projekti , merite kjo e stafit tone te kualifikuar dhe e perzgjedhjes me kujdes te materialeve dhe zbatimit me korrektesi sipas kushteve teknike projektin.

Ne kete fushe kompania jone ka patur si investitore ente te ndryshme shteterore shqiptare gje e cila tregon besimin qe kane krijuar te ne. Leon Konstruksion ka realizuar dhe do te vazhdoje te realizoje punime te infrastruktures rrugore me nje cilesi te larte gje e cila ben qe kjo fushe te jete nje tjeter pike e forte e jona.

Projektet Tona:

  • Ndertimi i Rruges Ymer Behluli
  • Rikonstruksion I rrugeve hyrese Memaliaj
  • Rikonstruksion I rruges se fshatit Kerkove
  • Rikonstruksion I rruges Panairi
  • Rikonstruksion i Rrugës kryesore Ballagat
  • Rikonstruksion i rruges Garunjas-Matjan

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania