Ndertim i rrethimit dhe ambientit te vendrojes ne objektin e bankes se Shqiperise ne Berat

Viti: 2009

Investitori: Banka e Shqiperise

Vendodhja: Berat

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania