Restaurim ,konservim,konsolidim dhe mirembajtje e pamjes se jashtme arkitektonike te ansamblit te lagjes Mangalem

Viti: 2009

Investitori: D.R.K.K. Berat

Vendodhja: Berat

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania