Restaurime të Monumenteve të Kulturës

Kompania jone Leon Konstruksion ka filluar rrugen e saj ne Restaruimin e Monumenteve te Kultures ne vitin 2007, ne vitin 2008 eshte paisur dhe me License Resaturimi nga Ministria e Kultures.

Ne jemi ekpert ne fushen e Restaurimit, eksperienca dhe stafi I kualifikuar ne kete fushe e deshmon me se miri kete fakt. Restaurimi I Pazarit te Krujes, Pazarit te Korces, Pazarit te Gjirokastres mbajne emrin e kompanise sone. Kemi punuar me profesionalizem, perkushtim duke restauruar cdo gur, mur dhe element te nderteses me auticitetin te cilin vetem ndertesa te tilla mund ta kene, po me cilesine te cilen vetem kompania jone mund ta afroje.

Kompania jone vazhdon te investoje dhe te trajnoje stafin e saj ne fushen e restaurimit, pasi njerezit jane aseti me I vlefshem i kompanise sone.

Projektet Tona:

  • Rikonstruksion i muzeut fotografik “Gjon Mili”, Korce
  • Kongresi Permet
  • Restaurim i pazarit te vjeter Gjirokaster
  • Rikonstruksioni i murit rrethues midis kullave 1 dhe 2 te kalase se Beratit
  • Rikonstruksioni i catise se Qendres Kulturore “Margarita Tutulani” Berat
  • Punime mekanike dhe elektrike ne ish seline e Drejtorise se Sigurimit te Shtetit -Muzeu i Gjethit
  • Restaurim i pazarit te vjeter Korce
  • Restaurimi i shtëpis ku u mbajt Kongresi i Lushnjes
  • Restaurim I pazarit te vjeter Kruje
  • Restaurimi I fasades se godines se ish Prefektures Vlore

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania