Rivitalizim i sheshit Cerciz Topulli – Gjirokastër

Restaurimi i Muzeut Etnografik në Krujë

Restaurimi i Peisazhit Historik Urban të Lagjes Mangalem

Restaurimi i Muzeut Etnografik në Kavajë

Restaurimi dhe Konservimi i Fasadës së Mozaikut të Muzeut Historik Kombëtar

Ndërhyrje Konservuese dhe Përforcuese në Kalanë e Prezës

Ndërhyrje Konservuese dhe Riaftësimi Strukturor në Teqenë e Dollmës

Sistemi i Muzeve të Gjirokastrës

Restaurim Teqja e Kanines

RESTAURIMI I VILES SONNET KORCE

Punime mirermbajtje per Kullen e Sahatit, Kalaja Preze

   

Rikonstruksioni i Parqeve Memoriale

 

Restaurimi i kalldrëmeve Gjirokastër

 

Rikonstruksion i muzeut fotografik “Gjon Mili”, Korçë

Rikonstruksion i muzeut fotografik “Gjon Mili”, Korce

Kongresi Permet

Kongresi Permet

Restaurim i pazarit te vjeter Gjirokaster

Restaurim i pazarit te vjeter Gjirokaster

Rikonstruksioni i murit rrethues midis kullave 1 dhe 2 te kalase se Beratit

Kalaja e Beratit

Rikonstruksioni i catise se Qendres Kulturore “Margarita Tutulani” Berat

Margarita Tutulani

Punime mekanike dhe elektrike ne ish seline e Drejtorise se Sigurimit te Shtetit -Muzeu i Gjethit

Muzeu i Gjethit

Sistemi i disifektimit, konservimit dhe i ruajtjes se ikonave ne Muzeun e Artit Mesjetar, Korce (Qendra per mbrojtjen dhe promovimin e kultures)

Muzeun e Artit Mesjetar, Korce

Restaurim i pazarit te vjeter Korce

Pazari Vjeter Korce

RIKONSTRUKSION DHE NDRYSHIM DESTINACIONI I LABORATORIT HIDRAULIK NE QENDER ARTI,SKENA E RE (FAZA E PARE)

Hangari

Restaurimi i shtëpis ku u mbajt Kongresi i Lushnjes

Kongresi i Lushnjes

RESTAURIM I PAZARIT TE VJETER KRUJE

PAZARI VJETER KRUJE

RIKONSTRUKSION I SHESHIT DHE HYRJES SE KALASE SE TEPELENES

KALAJA E TEPELENES

Restaurimi I fasades se godines se ish Prefektures Vlore

Godina e Ish Prefektures Vlore

Restaurim i Muzeut Etnografik Vlore

Muzeu Etnografik Vlore

Restaurim I kalase se Tepelenes

Restaurim I kalase se Tepelenes

Restaurim I godines se selise se qeverise se perkohshme,Vlore

Godina e Qeverisë së Përkohshme Vlorë

Projekt restaurim çatish ne tre lagjet e qendres historike

Projekt restaurim çatish ne tre lagjet e qendres historike

Restaurim i Kishës së Shën Marisë, Lubonjë

Kisha e Shën Marisë

SHEN MARIA KAMENO

SHEN MARIA KAMENO

PUNIME RESTAURUESE NE HAMAMIN E KOMPLEKSIT ISLAMIK NE XHER MEHALLE, DELVINE

PUNIME RESTAURUESE NE HAMAMIN E KOMPLEKSIT ISLAMIK NE XHER MEHALLE, DELVINE

Restaurimi i baneses Cuberi

Restaurimi i baneses Cuberi

Restaurimi i baneses Fico

Banesa Fico Gjirokastër

Ndertim i rrethimit dhe ambientit te vendrojes ne objektin e bankes se Shqiperise ne Berat

Banka e Shqiperise

Restaurim ,konservim,konsolidim dhe mirembajtje e pamjes se jashtme arkitektonike te ansamblit te lagjes Mangalem

Mangalem

Rikonstruksion i shkolles CU ne lagjen Kala Berat+kontrata shtese

Shkolla CU Berat

Restaurim i shtepive te djegura lagjja Kala ,Berat

Restaurim i shtepive te djegura lagjja Kala ,Berat

RESTAURIM I KISHES SE SHEN SPIRIDHONIT

Punime te Ndryshme ne Fshatin turistik Dhermi/Ndertim I rruges Dhermi – Vuno

Restaurim muret dhe kullat-Pjesa lindore e fortifikimit Kalaja Berat

Restaurimi i Kalase se Beratit

Kullat e Dervish Aliut, Dukat

Kullat e Dervish Aliut, Dukat

Amfiteatri i Durresit

Amfiteatri i Durresit

Restaurimi i Kalase se Krujes

Restaurimi i Kalase se Krujes

Restaurimi i Kalase se Kepit te Rodonit

Restaurimi i Kalase se Kepit te Rodonit

Restaurim i Kalase se Peqinit

Kalasja e Peqinit

Keshtjella e Porto Palermos

Porto Palermo