Rikonstruksion I ambjenteve te katit te pare dhe te dyte te OBJEKTIT "ish INIMA"

Viti: 2015

Investitori: Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik

Vendodhja: Tirane

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania