Sistemi i disifektimit, konservimit dhe i ruajtjes se ikonave ne Muzeun e Artit Mesjetar, Korce (Qendra per mbrojtjen dhe promovimin e kultures)

Viti: 2016

Investitori: Ministria e Kultures

Vendodhja: Korce

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania