Sistemim Kapanoni për Kontrollin Fizik Tahografin dhe Sheshin në DRSHTRR Vlorë

Viti: 2013

Investitori: Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor

Vendodhja: Vlorë

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania