Kualifikimet / Kërkesat

Te interesuarit duhet te jene :
a) Me dipllome ne Degen Inxhinieri ose Arkitekture
b) Te kete eksperience pune dhe preferohet te jete i certifikuar per sigurine teknike ne ndertim
c) Te jene te komunikueshem,te kene deshire dhe vullnet per te mesuar, si dhe te jete i gatshem te punojne jashte Tiranes.
d) Te disponojne patente te klasit B
Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre me foto ne emailin: info@leonkonstruksion.al
Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen ne numrat e tyre te kontaktit ose nepermjet emailit te tyre.