Kualifikimet / Kërkesat

Te interesuarit duhet te jene :
a) Me dipllome te shkolles se mesme profesionale Dega Ndertimi
b) Te kete eksperience pune
c) Te jene te komunikueshem,te kene deshire dhe vullnet per te mesuar, te gatshem te punojne jashte Tiranes si dhe te jene te afte qe te punojne ne grup
d) Te disponojne patente te klasit B
Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre me foto ne emailin: info@leonkonstruksion.al
Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen ne numrat e tyre te kontaktit ose nepermjet emailit te tyre.
Tel. : 042421133
Cel. : 0672075360