Rreth Nesh

Leon Konstruksion është themeluar si një kompani  Ndërtimi me qendër në Tiranë. Por shumë shpejt nisur edhe nga nevojat e tregut për zhvillim, mori hov dhe e shtriu aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë.  Objektivi i saj kryesor është të punoj me cilësi,korrektësi dhe me një afat kohëzgjatjeje minimale ne kohë rekord. Kompania jonë  është e liçensuar si kompani ndërtimi nga Ministria e Transporteve dhe Punëve Publike si dhe nga Ministria e Kulturës si kompani e liçensuar në restaurime të Monumenteve të Kulturës.

Experiencë

Ndërtime civile dhe industriale
Rikonstruksione të godinave civile dhe industriale
Infrastrukturë rrugore
Ujësjellesa dhe Kanalizime
Restaurime të Monumenteve të Kulturës

Misioni ynë

Te restaurojme te shkuaren, te ndertojme te ardhmen! 

E vendosur ne Tirane dhe me tej me shtrirje kombetare, Leon Kontruksion eshte nje kompani Ndertimi me nje objektiv kryesor: tradite,inovacion, performance. Nga koncepti ne krijim, besojani ndertimin tuaj profesionisteve! E licensuar nga Ministria e Transporteve dhe Puneve Publike si edhe nga Ministria e Kultures per restautimin e monumenteve te kultures.

Vizioni ynë

Cilesia eshte ajo cfare ne ndjekim. Teknologjia me e fundit per nje mjedis sa me te gjelber. Te ndertojme me profesionalizem themele te forta, te ndertojme siguri dhe besim, te ndertojme komunitetin e se nesermes, sot. 

Perkushtimi dhe serioziteti na kane vendosur ne krye te sherbimeve inxhinierike ne Shqiperi me projekte te sponsorizuara nga Qeveria Shqiptare por jo vetem, UNDP, ambasada amerikane, delegacioni italian i eksperteve, koperacioni italian, fondi shqiptar i zhvillimit ej. 

TË CERTIFIKUAR NGA:

Keni një projekt për në?

Jeni duke kërkuar për një kompani ku deshironi te investoni te ardhmen tuaj? Ne jemi te gatshëm të ju ofrojmë nje zgjdhje shumë të mirë.
Na Kontaktoni

Cfarë Bëjmë

Ndërtime civile dhe industriale

Ndërtimet janë sektori, në të cilin kompania jonë ka përvojë disa vjecare. Fillimisht me rikonstruksione ndertesash e me pas me ndertime civile e industriale.

Infrastrukturë Rrugore

Fakti qe ne qe ne fillimet e kompanise tone kemi punuar ne kete fushe na ka bere qe te zhvillohemi profesionalisht dhe te arrijme gjithmone e me shume persosmerine pas perfundimit te cdo projekti.

Ujësjellesa dhe Kanalizime

Sistemi I ujesjellesit dhe kanalizimeve eshte pjese e rendesishme e te gjithe objekteve te cilat ne kemi rikonstruktuar.

Restaurime të Monumenteve të Kulturës

Restaurimi I Pazarit te Krujes, Pazarit te Korces, Pazarit te Gjirokastres mbajne emrin e kompanise sone.