Rikonstruksioni i murit rrethues midis kullave 1 dhe 2 te kalase se Beratit

Viti: 2016

Investitori: Bashkia Berat

Vendodhja: Berat

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania