Te interesuarit duhet te jene :
a) Me dipllome te Universitetiti Ekonomik dega FINANCE / KONTABILITET
b) Te kene eksperience pune minimum 3 vjet ne auditim dhe perpilim bilancesh.
c) Te kene njohuri shume te mira ne gjuhen Angleze
d) Te jene te komunikueshem,te kene deshire dhe vullnet per te mesuar, te gatshem te punojne edhe jashte Tiranes si dhe te jene te afte qe te punojne ne grup.
e) Te disponojne patente te klasit B
Te interesuarit duhet te dergojne CV e tyre me foto,diplomat,liste notash dhe deshmi kualifikimesh me emailin: info@leonkonstruksion.al
Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen ne numrat e tyre te kontaktit ose nepermjet emailit te tyre.
Tel. : 042421133
Cel. : 0672075360