Rikonstruksioni i Parqeve Memoriale

Viti: 2019

Investitori: Agjensia e Parqeve dhe Rekreacionit

Vendodhja: Sauk, Tirane

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania