Ujësjellesa dhe Kanalizime

Kompania jone ka realizuar punime ne ujesjellesa dhe kanalizime ne zonat rurale dhe zonat urbane.

 

Sistemi I ujesjellesit dhe kanalizimeve eshte pjese e rendesishme e te gjithe objekteve te cilat ne kemi rikonstruktuar. Punimet jane realizuar me cilesi shume te lart dhe plotesisht sipas standarteve. Projektet jane realizuar me investime nga buxheti I shtetit, Banka Boterore si dhe fondacione te huaja qe investojne ne Shqiperi.

Projektet Tona:

  • Rehabilitim I kanalit ujites Bixelle-Godolesh.
  • Ndertim I trotuareve dhe kanalizimeve ne qytetin e Beratit.

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania