Punime mekanike dhe elektrike ne ish seline e Drejtorise se Sigurimit te Shtetit -Muzeu i Gjethit

Viti: 2015

Investitori: Ministria e kultures

Vendodhja: Tirane

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania