Rehabilitimi i shkolles se mesme dhe 9-vjecare dhe sistemimi I ambjenteve te jashtme, Ballagat

Viti: 2013

Investitori: Komuna Ballagat

Vendodhja: Ballagat, Lushnje

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania