Punime restaurimi te nderteses se auditorit dhe sistemim i hapesirave te gjelberta prane komandes se doktrines dhe stervitjes, Tirane

Viti: 2010

Investitori: Delegacioni Italian i Eksperteve

Vendodhja: Tirane

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania