RIKONSTRUKSION I SHESHIT DHE HYRJES SE KALASE SE TEPELENES

Viti: 2014-2015

Investitori: BASHKIA TEPELENE

Vendodhja: Tepelene

KONTAKT

Tel: +355 67 20 62 902

Email: info@leonkonstruksion.al

Adresa: Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania