Kontakt

Mos Hezitoni

Mund te na kontaktoni ne cdo dite te javes nepermjet telefonit ose emailit, gjithashtu mund te paraqiteni dhe ne zyrat tona per bisedime nga afer. Kontaktet jane te shfaqura me poshte:

Rruga Tish Dahia kompleksi Kika, pallati nr 9, kati 8, Tirane, Albania

info@leonkonstruksion.al

NA KONTAKTONI

Send message